Til fugleforeninger

Tilbud om afholdelse af foredrag

Med afsæt i mere end 5 årtiers erfaring med hold af papegøjer og parakitter tilbyder jeg afholdelse af nøglefærdige foredrag i jeres forening.

Måske kender du mig allerede? Siden 2009 har jeg delt min viden, erfaring og oplevelser med papegøjer via denne hjemmeside, hvor du også finder en introduktion af mig. Fra 2015 har jeg også delt denne viden og erfaring med fuglefolk ansigt til ansigt i både ind- og udland.

Foredragene centrerer sig om præsentation af forskellige emner samt refleksioner og causerier over udvalgte dilemmaer og udfordringer inden for fuglehobbyen. I mange sammenhænge perspektiveres fuglehobbyen, f.eks. i forhold til særlige problemstillinger eller i historisk sammenhæng. Generelt for foredragene gælder, at der er fokus på formidling af indhold frem for visning af en masse farvestrålende fotos. På en række områder benyttes fotos naturligvis til at underbygge indholdet.

Jeg tilbyder p.t. afholdelse af følgende foredrag:

Ring - eller skriv - for yderligere informationer, du kan også rekvirere skriftlig information indeholdende nærmere beskrivelser af de enkelte foredrag. Du finder mine kontaktinformationer nedenfor.


Med venlig hilsen



Jørgen Petersen


Ordrup

4370 Store Merløse



Mobiltlf.: 5193 5280


E-post: birdkeeper.dk@gmail.com


Hjemmeside: www.birdkeeper.dk


Facebook: facebook.com/birdkeeper.dk






Konciperet/Opdateret: 14.10.2020 / 10.01.2024


DET ER IKKE TILLADT AT KOPIERE FOTOS ELLER TEKST FRA DENNE HJEMMESIDE UDEN FORUDGÅENDE SKRIFTLIG ACCEPT!